Ingfer Fillers & Minerals BV 
Grote Dam 5 

1483 BK DE RIJP
The Netherlands

Tel: + 31 299 674539
Fax: + 31 299 674017
Email: ingfer@ingfer.nl

Dear Relation and Business partner,

Ingfer Fillers & Minerals BV is officially ISO9001/2015 certified .By obtaining this certification, Ingfer Fillers & Minerals B.V. has reaffirmed our long-standing ability to manage processes in a manner which ensures the highest quality for our customers.

Updated; 09/02/2022


replica watches replica watches replica watches replica watches MB7-848 dumps MB2-631 GB0-520 dumps P6040-015 dumps 70-480 dumps 74-343 dumps 000-266 dumps LOT-980 dumps 000-N14 dumps 646-222

Attapulgiet


Logo Geohellas

Geohellas is the exclusive European source for attapulgite clay and attapulgite/saponite blends.
 

Attapulgiet is een uniek kleimineraal met een groot aantal toepassingen zowel in feed-, food en technische industrie.

Het unieke van attapulgiet als industrieel mineraal is te danken aan het zeer grote specifieke oppervlakte en porositeit als de belangrijkste eigenschappen. Zijn magnesiumsilicaat structuur lijkt op een bakstenen muur waarin om en om een baksteen ontbreekt. Hierdoor ontstaan langgerekte poreuze kanalen die sterk absorberen en in staat zijn tot het vormen van gels zodra het is fijngemalen tot zeer fijne poeders.

Het porievolume van Geohellas attapulgiet is 0,6 tot 0,7 ml/g, terwijl het oppervlak varieert van 250 tot meer dan 300 m2/g. In alledaagse termen, kan men zich voorstellen dat het mogelijk zou zijn om een ??geheel voetbalveld met slechts enkele tientallen grammen attapulgiet te bedekken!

Sorberende en gelvormende kwaliteiten attapulgiet vinden hun weg in een variëteit van basis en niche toepassingen. 

Absorberende kwaliteiten van attapulgiet worden gebruikt als filter / reiniger van olie, filtratiemiddel, olievervuiling absorberende middelen, pesticidedrager, bodemverbeteraars, ligbedstrooisel (AXORB zie hieronder), en toxine binders (oa. Sanfed) voor mens en dier. Met name in toxische binding heeft attapulgiet een lange geschiedenis in de Verenigde Staten als het functionele bestanddeel in de meest populaire anti-diarree geneesmiddelen.

Met de nadruk op R & D, zijn de unieke eigenschappen van attapulgiet ten volle benut door Geohellas in bestaande en nieuwe toepassingen en producten. Door flexibiliteit in de productie en de uitgebreide reserves is Geohellas de enige Europese bron van attapulgiet voor een breed scala van industriële en consumentenmarkten.

Axorb

Natuurlijke ligbedstrooisel voor een snelle droging en desinfecterende werking

Geohellas heeft speciale kwaliteiten attapulgiet ontwikkeld dat dieren een gezonder omgeving schenkt door middel van effectieve reductie door binding van ammoniak en vluchtige organische stoffen.

AXORB® is een natuurlijk stal- en ligbedstrooisel voor koeien, kippen, geiten, schapen en varkens en wordt gebruikt voor een snelle droging en desinfecterende werking. De enorme absorptiecapaciteit van Attapulgiet zorgt voor droge stallen en vermindering van ammoniak (NH3)in de lucht. Ammoniak is een stikstofverbinding. Axorb kan hier een positieve bijdrage leveren in de huidige stikstofproblematiek.

AXORB® - F water absorbeert en neutraliseert ammoniak en vluchtige verbindingen en beschermt pasgeboren biggen voor huidinfecties. Via haar nieuwe antibacteriële formule met zilverionen biedt het een betere bescherming tegen micro-organismen en hiermee bijdraagt aan geavanceerde hygiëne voor dieren en boerderijen.